söndag 1 april 2012

Seg söndag.....

......eller "Vad fan hände med våren?"Bilden ovan är tagen förra veckan, när jag, frugan och Miso lunchhängde på jobbets rökterass. Där är så vindskyddat och soligt att det var alldeles för varmt med koftor och skit och man faktisskt kunde lägga sig och sola och få halvt värmeslag. Det var då det. Idag blåser det halv storm ute på åkern och jag har bara varit utanför dörren för att slänga sopor och hämta tidningen. Jävligt skönt egentligen, för eftersom Hatten är i Värmland för att hälsa på föräldrarna har jag passat på att storstäda med dålig musik på högsta volym och vila upp mig. Sweet.

I fredags drack jag först vin med frugan, sen åkte jag hem till tuppkammen och vi drack en massa öl och pratade och diskuterade tills tidigt på morgonen. Jag upptäckte att jag klär himla bra i hans hatt och mindre bra i hans jeansväst, och man ska aldrig bemöda sig om att förklara PC:ns förträfflighet för en Apple-människa. Det är inte lönt.
Bakis som en bäver traskade jag hem till Marie och Gustav morgonen efter för att bli matad med våfflor och kaffe och mysigt soffhäng, sen åkte jag hem och har lallat runt med håret i tofs och luvtröja och bara varit hemma. Fantastiskt. Nu ska jag göra mer vaniljte och kolla på dåliga dokumentärer resten av kvällen. Kick-ass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar