onsdag 6 februari 2013

Mäns näthat mot kvinnor.....

 
....eller "Ni ska inte ta det så allvarligt".
 
ÅÅÅÅÅHHHHHH, jag blir TOKIG! Hela den här debatten om näthatet får mig att vilja säga tack och hej och flytta ut i skogen och bara umgås med luddiga djur resten av mitt liv.Facebook, twitter, bloggar och kommentarsfält är totalt jävla översvämmade av muppar som ylar "Men määäänneeen då? Tänk på määännenn", "Tjejer är så känsliga, jag hade aldrig tagit det så personligt att jag polisanmälde", "Det här är en feministisk konspiration, de hatar alla män" etcetc och det pågår överallt och det är män med DÖTTRAR som skriver så och jag vill bara gömma mig under täcket.
 
"Men varför exkluderar ni männen, ni vill väl ha jämställdhet, hur jämställt är dte här vavava??" och det är ungefär lika korkat som om någon skulle fråga mig om jag som feminist verkligen borde måla naglarna. Eller hur jag kan vara sub...
 
 
Det är skolan all over igen, när det "bara var på skoj" när killar drog ner ens brallor och stack händerna innanför ens tröja, de var ju säkert kära i en eller tyckte man var söt, de förstår ju inte bättre och dessutom ska man inte skvallra........Så tjejer växer upp med en känsla av att det är helt ok att det begås övergrepp mot dig, för då får du kärlek och det är så fucked så jag vet inte vad. Och killar som hela livet tillåtits bete sig som små svin, hur ska dom veta annorlunda när de blir vuxna?
 
Och nej, det är inte bara galningar. Det är alldeles vanliga män, en vän, sambo, arbetskamrat, bekants bekant, "trevliga killar"som på nätet, i skydd av skärmen får för sig att det är ok att kalla någon oknullad bitterfitta och meddela att man tänker mörda hennes barn. Och jag känner mig så trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar