torsdag 22 december 2011

De sju dödssynderna: Vällust

eller "Varför tjatar de om äggstockar och skit på sexualkunskapen när det man egentligen behöver veta är vad fan man säger om en kille vill fista en?"


Sex är en jävla freakshow. Tittar man på för många Fråga Olle-dokumentärer börjar man tro att alla i ens närhet egentligen utövar ponyplay med den feta pensionerade grann-dvärgen på sin fritid. Man ska ha bra sex, bättre sex, bäst sex. Utomhus-sex, trekanter eller sex hängandes från krokar i taket. Vet man inte riktigt hur man gör kan man alltid gå en orgasmkurs som leds av ett obehagligt blont par (där mannen alltid har liiite för långa naglar) som mumlar om tantra och blåser mångrus på en tills man antingen kommer eller iallafall nyser.

Eller så har man inte sex alls, eller en gång i veckan fast med lampan släckt eller bara inom äktenskapet. Kanske man trivs bäst med sig själv och en dator. Och det är också helt ok för Olle Wallner, och därmed resten av Sverige (gör ett litet undantag för 3 tabun: BARN, DJUR, LIK. Det hejar inte Olle på). Fan, de måste ha panik på Kanal 5 snart, de har ju kört alla de gamla vanliga fetischerna på längden och tvären i flera år nu, hur nischat kan det egentligen bli? Hur länge orkar vi egentligen bry oss om att Sandra 33 tänder på pantburkar?

Så länge just DU vill prata om just DITT sexliv så är det om kanske inte en dokumentär ändå en artikel i en söndagsbilaga. Charmigt.4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHA åååå jag håller med dig till fullo!

  SvaraRadera
 2. *asg* så bra!
  Nu kan jag kommentera tack vare de sista två fälten, lovly!

  SvaraRadera
 3. Hahaahh underbart!
  Hittade dig via Emmas blogg! Tack för ett gott inlägg ;)

  SvaraRadera