söndag 12 februari 2012

Dagen efter Bloggeventet.......

....eller "Shots? Klart vi ska!"

Igår hade vackraste Emma Bloggevent med stort B på Börshuset. Jag, som har svårt för sociala sammanhang och folk, var så nervös och speedad på Powerkings och ciggaretter att jag var övertygad om att jag skulle svimma så fort det började komma folk, men icke!


Gårdagens bästa, ingen rangordning!

 •  Jag och Carl-Otto ska hälsa på Björn Ranelid, men när Carl-Otto presenterat sig och jag tar Björns hand hakar Björn upp sig och bara "Carl-Otto Berg? Med bindestreck, Carl med C och inget H i slutet på Berg? Det är bra". Asgarv.
 • En jättefin kvinna presenterar sig och berättar att hon gillar mig, varpå jag svarar "Ja, jo, jag har lite svårt för folksamlingar". Haha, stackars människa!
 • Jag, Frugan Annika och Katarina får för oss att dricka tequila. Som om vi vore 15.
 • Jag envisas med att kalla Annika (Anhalt Annika) för anstalts-Annika. Precis hela kvällen. För att jag tyckte det lät bra.
 • Tindy säger "Oh, ge mig lite nattklubbsbilder!", så jag ställer mig och slickar förföriskt på en vägg i Skeppsbrons entré. Väldigt nattklubb.
 • Halva Blogg-Sverige vet numera att jag och Frugan har djupgående kunskaper om Diabetesklubben i Kungälv (Mathilda, vi måste sluta dra den storyn för folk.)
 • Björn Ranelid försvinner ut i natten med avskedsorden "Jag kommer snart, jag ska bara möta en dam".
 • Karaoke. Ingen vidare förklaring behövs.


Och självklart, alla fina fantastiska människor som kom och minglade och var eventiga och coola och snygga. Och ingen slogs (tror jag?) och ingen kräktes innan 16.00 (återigen, tror jag? Inte så det störde iaf). Alla var verkligen fantastiska, massa kärlek!

Nu? Nu ska jag ta mina goodiebag-sockar från Lisbeth Dahl och göra mango-te. Man blir gravt bakfull av Bloggevent.

7 kommentarer:

 1. Du sjöng som en gudinna och dansade likaså :). Jag har några störtsköna bilder från karneoken. Du gav allt(såg det iaf ut som). Du var grym helt enkelt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoho :) Ja, ge mig en mick så ger jag järnet!

   Radera
 2. Det var kul att träffas och du var precis så skön som du verkar. Den Tequilan satte fart på partyt så att säga :O) Tur att du hindrade mig från att ta en andra, då hade nog blivit för bra så - tack!

  /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag tog ju en andra shot själv sen, och det var INTE en bra idé :) Härliga du <3

   Radera
 3. Hej Lena!
  Undrar om det var mig Du menade när jag kramade om Dig i baren i pausen till Ranelid. Jag var i alla fall jätteglad att jag fick träffa Dig! Och Ni ställde alla roliga frågor till Mr Björn!
  Ha det gott
  Kram
  Milott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minsann fina Milott!Btw så hade du en galet tjusig tunika på dig :)

   Radera
 4. Du var så cool hahh :)
  Tack för kramen!
  Kramar Åsa

  SvaraRadera