söndag 12 augusti 2012

Akut hår-misär....


...eller "Snart får jag börja hänga på God's gift Afroshop".


Jomensåatt...mitt hår. Det har alltid varit sådär supersvenskt och tråkigt, en miljard tunna tunna hårstrån som magiskt står emot alla typer av spray och tuperingskammar (ge det en timme så ligger det platt som en pannkaka igen, lovar). Och jag är ju dessutom, hrm....platinablond egentligen. Verkligen superduper-blond, men det klär mig inte så jag har färgat det sen tonåren. And anyways.

För några månader sedan fick en kompis klippa min lugg, och då började den...frissa sig? Helt plötsligt? Och efter att Frugan självklippt sig med samma sax och samma resultat så har vi kommit fram till att det är saxens fel. Men men, efter att jag klippte av det mesta frisset så blev det lite bättre, fram tills förra veckan.

Det sprider sig.

Min lugg, och några vanliga slingor längs sidan av huvudet har nu formen av afrohår som man använt en plattång på, det är kompakt och frissigt och det fucking spriiiiider sig!!! Saxjäveln var aldrig i kontakt med något annat än min lugg, ändå börjar oroväckande mycket annat hår bete sig likadant. Hur gör man? Måste jag raka av allt? Kan jag ringa 112? 

2 kommentarer:

 1. Hej Lena!
  haha, 112....
  Gör en inpackning i olivolja, och sedan tvätta av det. Du har inte badat i simbassäng när Du nyligen färgat det? Då frissar det sig lätt, säger de!
  Hoppas det försvinner! Försöker tänka mig Dig i blont hår!
  Kram
  Milott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yay Milott, jag sitter med olja och plastfolie as we speak! Och nope, inga pooler, inte ens ett hav. Det är som en ond ande tagit min lugg i besittning, haha!

   Radera